среда, 17. март 2010.

KAKO SE NOSITI SA RAKOM - JOHN HOPKINS

GODINAMA SE LJUDIMA GOVORI DA JE HEMOTERAPIJA JEDINI NAČIN DA SE POKUŠA ( „POKUŠATI“ JE PRAVI IZRAZ) ELIMINACIJA RAKA. JOHN HOPKINS GOVORI DA POSTOJI I DRUGI NAČIN.

Kako se nositi sa rakom prema Džonu Hopkinsu?

1.Svaka osoba poseduje ćelije raka u svom organizmu. Ćelije raka se ne mogu identifikovati standardnim testovima, sve dotle dok ne dostignu broj od nekoliko milijardi. Kada doktori kažu pacijentu, da više nema malignih ćelija, posle terapije, to samo znači da se testom ne mogu identifikovati ćelije raka, jer je njihov broj smanjen na nivo koji se ne može registrovati.
2.Ćelije raka se pojavljuju u životu svakog čoveka 6 do 10 puta.
3.Kada je imuni sistem čoveka dovoljno jak, ćelije raka se uništavaju i sprečava se njihovo umnožavanje.
4.Kada osoba ima rak to nagoveštava da je došlo do smanjenja hranjivih materija. Razlozi se mogu tražiti u genetici, životnoj sredini, hrani ili načinu života.
5.Da bi se ovo smanjenje nadoknadilo, potrebno je promeniti ishranu, kako bi se poboljšao imunološki sistem.
6.Hemoterapija podrazumeva uništavanje ćelija raka, ali takođe uništavanje i zdravih ćelijau koštanoj srži i probavnom traktu, a takođe može doći do oštećenja jetre, bubrega, srca, pluća i dr.
7.Zračenjem se, pored uništavanja ćelija raka, sagorevaju i oštećuju i zdrave ćelije i organi.
8.U početku se hemoterapijom ili zračenjem smanjuje veličina tumora. Međutim, daljom primenom hemoterapije i zračenja, više nema rezultata kod eliminacije tumora.
9.Kada u organizmu ima previše toksina nastalih hemoterapijom i zračenjem, imunološki sistem je poljuljan ili uništen, što dovodi do toga, da osoba postaje podložna raznim vrstama infekcija i drugim komplikacijama.
10.Hemoterapija i zračenje može dovesti do mutacije ćelija, koje postaju rezistentne i teško ih je uništiti. Operacijom se takođe može prouzrokovati širenje ćelija raka.
11.Preporučuje se da ćelije raka ne treba hraniti i tako podsticati njihovo umnožavanje.
a.Šećer hrani ćelije raka. Izbacite šećer i time ćete odstraniti vrlo značajnu hranu ćelija raka. Zamene za šećer su takođe štetne. Bolje su prirodne zamene u vidu meda ili melase, ali u vrlo malim količinama. Kuhinjska so sadrži štetne dodatke koji joj daju belu boju. Umesto nje preporučuju se Bragove amino-kiseline ili morska so.
b.Mleko podstiče organizam na proizvodnju sluzi, posebno u probavnom traktu. Sluz hrani ćelije raka. Izbacivanjem mleka i zamenom sa nezaslađenim soja mlekom, ćelije raka će „gladovati“.
c.Ćelije raka bujaju u kiselom okruženju. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu.. Meso takođe sadrži životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi štetni, pogotovo za obolele od raka.
d.Dijeta koja se sastoji od 80% svežeg povrća i sokova, žitarica, klica, jezgra i malo voća stvoriće alkalnu sredinu u organizmu. 20% ishrane može biti kuvana hrana, uključujući pasulj. Sokovi od svežeg povrća proizvode žive enzime, koji se lako apsorbuju i dospevaju na ćelijski nivo u roku od 15 minuta, čime se hrani i podstiče razvoj i rast zdravih ćelija.Da biste omogućili živim enzimima, da stvaraju zdrave ćelije, pokušajte piti sveže sokove od raznog povrća uključujući klice od graha. Jedite sirovo povrće 2 do 3 puta na dan. Enzimi se uništavaju na temperaturi od 40˚C.
e.Izbegavajte kafu, čaj, čokoladu jer imaju visok nivo kofeina. Zeleni čaj je mnogo bolji i ima sastojke koji pomažu borbu protiv raka. Treba piti nezagađenu ili filtriranu vodu, da bi se izbeglo konzumiranje toksina i teških metala, koje sadrži voda iz slavine. Destilovana voda je kisela i treba je izbegavati.
12.Proteini iz mesa se teško vare potrebno je mnogo enzima za probavu. Nesvarena hrana ostaje u utrobi i prouzrokuje stvaranje dodatnih toksina.
13.Zidovi ćelija raka prekriveni su otpornim proteinom. Uzdržavanjem od konzumiranja mesa oslobađa se više enzima, koji napadaju proteinske zidove ćelija raka i omogućavaju prodor odbrambenih ćelija koje uništavaju ćelije raka.
14.Neke materije podižu imunološki sistem (IP6, flor, antioksidanti, vitamini, minerali EFA i dr.) i omogućavaju da odbrambene ćelije organizma uništavaju ćelije raka. Vitamin E omogućava ubijanje ćelije raka, što predstavlja normalnu reakciju organizma u uklanjanju oštećenih, nepoželjnih i nepotrebnih ćelija.
15.Rak je bolest uma, tela i duha. Aktivan i pozitivan um pomaže u savladavanju raka. Bes, netolerancija i gorčina stvaraju u telu stres i kiselost. Negujte duh ljubavi i praštanja. Naučite se opustiti i uživati u životu.
16.Ćelije raka ne napreduju u sredini sa puno kiseonika. Telesne vežbe i duboko disanje dopremaju više kiseonika do ćelija. Terapija kiseonikom osigurava uništavanje ćelija raka.


MOLIM VAS PROČITAJTE I OVO:

1. Ne koristite plastičnu ambalažu
2. Ne zamrzavajte vodu u plastičnim flašama
3. Ne koristite plastične posude u mikrotalasnoj pećnici.

John Hopkins je ovo napisao u svojim novijim člancima. Ovo je takođe dostavljeno i Vojnom medicinskom centru Walter Rid. Hemijski element Dioxin prouzrokuje rak, posebno na dojci. Dioksin je visoko toksičan za ćelije našeg organizama. Zato ne zamrzavajte vodu u plastičnim flašama jer se na taj način oslobađa dioksin iz plastike. Nedavno je dr. Edward Fujimoto, wellness menager u bolnici Castle, na televiziji govorio o zdravstvenim rizicima. Tada je govorio o dioksinu i njegovom štetnom uticaju na ljude. Rekao je da ne smemo grejati hranu u mikrotalasnoj pećnici u plastičnim posudama. Ovo se pogotovo odnosi na hranu koja sadrži masnoće. On navodi da kombinacija masnoće, visoke temperature i plastike oslobađa dioksin koji prodire u hranu i na kraju u ćelije organizma. Umesto plastike on preporučuje upotrebu stakla, kao što je vatrostalno, pireks ili keramika, koji ne sadrže dioksin. Dakle, hrana koja je pakovana u plastiku, mora se izvaditi i podgrejati u nečem drugom.
Papir se može koristiti ako znate od čega je izrađen. Ipak je najsigurnije koristiti vatrostalno staklo. On je takođe podsetio da su neki restorani brze hrane zamenili plastičnu ambalažu sa papirnom. Dioksin je bio jedan od razloga.
Takođe je podvukao da je plastična ambalaža jednako opasna i ako se koristi za poklapanje posude u kojoj se greje hrana u mikrotalasnoj pećnici. Umesto plastike, upotrebite papir za pokrivanje hrane u mikrotalasnoj pećnici.

Izvor: Internet

Нема коментара:

Постави коментар